+3630/280-2160 allatvedokdaf@gmail.com

Kiki

Kiki  egy nagyon kedves, bújós, 4 éves keverék, közép méretű szuka kutyus. Alap vezényszavakat (most már magyarul is) ismeri, szófogadó, nyugodt, de jó jelzőkutya. A többi kutyával jól kijön, nem veszekszik. Lakásban is jól feltalálja magát, szobatiszta. Eleinte kicsit tartózkodó, de pár perc és már az idegenekkel is kedveskedik, szereti a gyerekeket is. Pórázon szépen sétál, az autót is ismeri, jól viselkedik utazáskor. Egyszerűen egy „álomkutya”

Olyan gazdit keresünk neki, ahol igazi családtag lehet, nagyon szeretik a hátralévő életében… elsősorban kinti-benti kutyusnak, mert nagyon szeret kint a kertben szaladgálni, de jó gazdihoz lakásba is elengedjük, ha van elég ideje foglalkozni vele, vinni futtatni.

Kapcsolattartással, ivartalanítva, szerződéssel fogadható örökbe.

A Gazdijelöltek bemutatkozó levelét a daor.szeged@gmail.com Email címre várjuk,  érdeklődni ügyeleti számunkon lehet, 30/280 21 60

Előzmény:

Kikit 2018.06.01-jén találták, Szegeden a Belvárosi híd környékén szaladgált az autók között, meg volt rémülve, többen próbálták befogni, de nem tudták…. Végül a hídon sikerült egy fiatalembernek, mint kiderült Ő is állatmentő. Páran a kutyával maradtak, sikerült gyorsan chipet olvasni, kiderült regizett német chipje van, de az adatvédelem miatt sajnos nem tudtuk felvenni a gazdával a kapcsolatot…  🙁

Megtalálói több órán ár vigyáztak ott a híd lábánál rá, hátha jön a gazdi és megtalálja… Sajnos hiába, így este gondozásba vettük, ideiglenesen elhelyeztük. Természetesen a német regisztrálókkal felvettük a kapcsolatot a chipolvasás után és vártuk a gazdi jelentkezését….

Mivel nem reagált, több szálon indítottunk keresést, szinte reménytelenül, de szép lassan kaptunk infókat…. majdnem két hónap telt el és most pár napja jött válasz a gazditól. Örült, hogy meg van Kiki, de sajnos nem tudja tartani tovább, így lemondott róla. Így tudunk most neki új, szerető gazdit keresni.

Nagyon köszönjük minden segítőnknek, aki a gazdi megtalálásában bármi formában segített, többen voltak, nem tudjuk felsorolni, de nélkülük nem ment volna, nagy köszönet és hála érte! <3

Megtudtuk, hogy a gazdi Kikit 2,5 évesen vette, egy hirdető oldalon talált rá, rossz körülmények közt élt, verték stb, nála 1,5 évig volt, szerette, foglalkozott vele, ez meg is látszott rajta amikor megtaláltuk. Sajnos úgy alakult az élete, hogy meg kell válnia tőle….

Ezért szeretnénk most már VÉGLEGES, IGAZI GAZDIT neki.

Aki Őt választja nem bánja meg, egy szerető, hűséges családtagot kap. <3

Kapcsolat

Email címünk: daor.szeged@gmail.com

Ügyeleti telefonszám: +3630/280-2160

Állatkínzás, gondatlan tartás bejelentése: bejelentes@azallatokert.hu

Szervezetünk neve: Dél Alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat Alapítvány

Adószámunk: 18944974-1-06

Támogatás

Adhat vonal (Orpheus Á.E. támogatásával):
13600 hívása és a kód: 99, vagy SMS a 13600 számra, SMS szövege: 99
500 Ft / hívás vagy sms

Számlaszámunk:
K&H Bank 10402173-50526874-54721008
Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat, közleménybe: Adomány

Nemzetközi: 
Bank account number with IBAN code:
IBAN: HU06 10402173-50526874-54721008
SWIFT: OK HB HU HB

PayPal: allatvedokdaf@gmail.com

Támogatás 1 kattintással: