+3630/280-2160 allatvedokdaf@gmail.com

Rólunk

Dél-Alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat
Vissza a főoldalra
2012-óta

Mentünk állatokat és segítünk nekik otthonra találni.

Így kezdődött

Csapatunk 2012. augusztusa óta segít a Szeged és környékén bajban lévő állatoknak, 2015.február 10-én alakult hivatalos szervezetté, mint Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat Civil Társaság, majd 2017. november 28-án bejegyzett Alapítvány lett. Jelenlegi aktív tagjaink száma 4 fő és 10 önkéntes. Minden más tagunk időszakosan, vagy egyéb hozzájárulással segíti a csapatot.

Megmentett állat

Gazdásított állat

Önkéntes

Mi vezet minket és miért csináljuk?

Mit is csinálunk?

 

Többek között chipügyelettel segítjük az elveszett kutyák mielőbbi hazajuttatását 

Figyelünk az ügyelet segítségével a gondatlan gazdikra, akiknek a kutyájuk csatangol, figyelmeztetjük a felelős kutyatartásra, tanáccsal látjuk el hogyan oldható meg a szökés elkerülése, ha nem együttműködő, hatósági segítséget kérünk.

A chip nélküli, mentett kutyusokat és cicákat Örökbeadási programunkban segítjük új gazdihoz, kapcsolattartással fogadhatók örökbe, Gazdikereső oldalunkon lehet válogatni közülük. személyes találkozás előtt.

Kivizsgáljuk a bejelentéseket állatkínzásokról, gondatlan állattartásról, a gazdát felszólítjuk a hiányosságok javítására, ha nem működik együtt vagy súlyos állatkínzás történik, a hatóság segítségét kérjük (a bejelentő anonim marad)

Rendszeresen tartunk eledelgyűjtést Szegeden védenceinknek, melyen személyesen is megismerhetik csapatunkat, kérhetnek tanácsot, vagy tehetnek bejelentést.

Állatokat befogadni jelenleg nem tudunk, ezért ideiglenes befogadóknál tudjuk csak elhelyezni a bajba jutottakat, balesetes állatokat. Orvosi költségeiket, esetleges életmentő beavatkozásaikat finanszírozzuk, tárgyi adományokkal segítjük ellátásukat. 
Rászoruló, nehéz körülmények között élő, együttműködő emberek állatait támogatjuk, segítjük helyzetük javítását, mert fontosnak tartjuk, hogy azok a háziállatok, akiknek életkörülménye anélkül változtatható, hogy kobzásra vagy lemondatásra kerüljön, gazdájánál maradhasson.

Ivartalanítási programunkban tájékoztatjuk a gazdákat az ivartalanítás fontosságáról, rászorulóknak segítünk nőstény állataik ivartalanításában, örökbe fogadható védenceinket ivartalanítva, vagy kedvezményes ivartalanítási lehetőséggel adjuk gazdihoz. Ivartalanítási akciót szervezünk felelős állattartóknak.

Természetesen mindezt csak támogatók és aktív tagok segítségével érhetjük el. 
Kérjük, kövessétek figyelemmel munkánkat, és ha úgy érzitek, szeretnétek és tudtok segíteni, tegyétek meg, hogy még több állat, állatbarát ember lehetőséget kapjon egy szebb életre. 

Hálásan köszönjük az állatok nevében is!

DAOR csapata

Fogadj örökbe

Támogass minket

Önkénkteskedj

Kapcsolat

Email címünk: allatvedokdaf@gmail.com

Ügyeleti telefonszám: +3630/280-2160

Állatkínzás, gondatlan tartás bejelentése:  daor.bejelentes@gmail.com

Szervezetünk neve: Dél Alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat Alapítvány

Adószámunk: 18944974-1-06Támogatáatás

Számlaszámunk:
K&H Bank 10402173-50526874-54721008
Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat, közleménybe: Adomány

Nemzetközi: 
Bank account number with IBAN code:
IBAN: HU06 10402173-50526874-54721008
SWIFT: OK HB HU HB

PayPal: allatvedokdaf@gmail.com

Támogatás 1 kattintással: